Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:56 | 19/07/2024

Viladecavalls celebra el dia de Sant Jordi amb llibres, música, roses i cultura

Durant tota la jornada, la plaça de la Masia de Can Turu acull espais de venda de roses i llibres i altres actes culturals.

dijous 18 abril 2019

El proper dimarts és 23 d’abril i Viladecavalls celebrarà la diada de Sant Jordi amb un seguit d’activitats culturals i lúdiques entorn la literatura i la llegenda de Sant Jordi.

La plaça de la Masia de Can Turu acollirà les parades de venda de roses i flors, llibres, i l’espai d’escriptors i il·lustradors. Entre d’altres escriptors, hi seran presents Joan González, Anna Alcántara, Joan Carles Folia o Jordi Tello.

Al llarg de la jornada hi haurà espectacles de dansa, lectures de la llegenda de Sant Jordi, una cantata, la presentació d’un llibre i el lliurament de premis del Certamen Literari Pere Calders. Durant tot el dia les entitats del municipi estaran presents amb parades de llibres i roses i també hi haurà un punt de venda de menjar i begudes. A més, la Biblioteca Pere Calders també es traslladarà durant el 23 d’abril a la plaça de la Masia de Can Turu. Tot allò necessari per gaudir d’una diada de Sant Jordi entre llibres, música i cultura.