Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:27 | 16/07/2024

Viladecavalls celebra un any més l’esport en família amb la 39a Cursa Popular del Casal Familiar

El diumenge 19 de maig es va celebrar la 39a Cursa Popular del Casal Familiar. En total hi van participar 282 inscrits de totes les categories.
Imatge de la 3a Pujada al Ros
Imatge de la 3a Pujada al Ros

dilluns 20 maig 2019

A les 9 hores del matí es va donar el tret de sortida a la 3a Pujada al Ros amb 129 corredors registrats. El guanyador de la cursa va ser el Jordi Gallego Gallardo, qui va aconseguir finalitzar el recorregut en 1 hora i 5 minuts. La primera dona a completar els 13,5 km de la Pujada va ser la Teresa Moyano Rodríguez, amb un temps d’1 hora i 23 minuts.

A les 9.15 hores era el torn dels corredors de la Mini Cursa de 3,5 km, seguint un recorregut urbà pel poble. Els guanyadors van ser el Miquel Losada Quesada, amb un temps de 14 minuts, i la Carla Clemente Rodríguez, qui va finalitzar la cursa en 16 minuts.

Cap a les 12 hores del migdia, els més petits encetaven la carrera d’un quilòmetre de recorregut. I poc després, a les 12.15 hores ho feien els participants de la cursa de dos quilòmetres.

Per accedir als resultats complets de totes les curses, podeu consultar la pàgina http://casalfamiliar.com/cursa-de-viladecavlls/

Tots i totes les participants van poder gaudir d’un esmorzar en acabar les carreres, així com regals i obsequis commemoratius, una medalla de record per a tots els inscrits a les curses infantils. La Pujada al Ros va comptar amb diversos punts d’avituallament en el transcurs de tot el recorregut.

Un cop acabades les competicions, es va dur a terme el lliurament de trofeus i posteriorment el sorteig de productes oferts pels patrocinadors de la Cursa.

La jornada de la 39a Cursa Popular del Casal Familiar es va desenvolupar en un ambient festiu, alhora familiar i esportiu. A més, els beneficis aconseguits durant la jornada d’ahir van destinats a la Fundació Sant Joan de Déu.

Galeria d'Imatges

Sortida cursa 1km.jpg
Sortida cursa 2km.jpg
Guanyadores fem.jpg
Guanyadors masc.jpg