Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:34 | 17/07/2024

Viladecavalls celebrarà la 2a Gala de l'Esport amb nous premis per a l'esport local

L'Ajuntament de Viladecavalls celebrarà la segona edició de la Gala de l'Esport de Viladecavalls el pròxim dissabte 14 d'abril a les 9 del vespre en el pavelló municipal.

dimecres 07 març 2018

En aquesta ocasió, hi haurà 3 tipus de premis a lliurar durant la gala. D'una banda, les entitats esportives de Viladecavalls faran un reconeixement a una persona de l'entitat per tal de premiar la seva dedicació, professionalitat i aportació a l’organització. D'altra banda, entre totes les entitats locals s'escollirà el millor i la millor esportista de l'any de Viladecavalls que hauran de tenir algun lligam amb el municipi, sigui perquè hi han nascut, estan empadronats o desenvolupen la seva activitat federada.

A més, l'Ajuntament de Viladecavalls atorgarà un tercer premi com a novetat d’enguany anomenat"Reconeixement Honorífic de l'Esport de Viladecavalls" en el qual es durà a terme un reconeixement a un o una esportista o entitat del poble pels seus mèrits, trajectòria o situació vinculada amb l'esport local.

La Gala de l'Esport de Viladecavalls 2018 és oberta a tota la ciutadania. Les persones interessades a assistir a la gala podran adquirir els tiquets pel sopar a partir del 12 de març fins al 6 d'abril a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

L’acte serà conduït un any més pel redactor i conductor de la secció d'Esports de TV3, Xavier Bonastre, tornaran els sortejos d'obsequis entre els assistents i es clourà amb un espectacle final a càrrec del Mag Joaquin Matas.