Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:27 | 15/07/2024

Viladecavalls clausura la Festa Major 2014 amb gran èxit de participació

dissabte 19 juliol 2014

Un espectacular Correfoc pels carrers del poble va culminar, el passat dilluns, la Festa Major d´enguany. Una festa que va estar impecable, tant per l'alta participació d'aquesta edició com per la seva organització.

 Un any més va ser possible gràcies a la inestimable col·laboració de les entitats  i les persones voluntàries que van oferir el seu temps vetllant per la seguretat i el benestar dels participants.

Durant aquests cinc dies hi havia programades més de quaranta propostes culturals, lúdiques i també esportives. Alguns dels actes més multitudinaris han estat la fideuada popular, a la qual hi van prendre part unes 1000 persones; la  18a Diada del Joc i l’Esport; la baixada d’andròmines, que tornava després de 5 anys; la Cercavila de diumenge i la Nit de Màgia amb el Mag Lari que va congregar prop de 1200 persones a la Plaça de la Masia de Can Turu.

Inauguració de les noves pistes de petanca a la ZEM Can Trias

 L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer i el Conseller Felip Puig, van visitar la Zona Esportiva Municipal de Can Trias, on van inaugurar les noves pistes de petanca  i van participar de la competició. Cesca Berenguer va expressar la seva satisfacció per la dignificació d'aquest espai i va agrair als assistents per la seva gran aportació al teixit social i esportiu de Viladecavalls.

Festa Major solidària

Prop d’unes 500 persones van participar del Sopar Solidari, tot omplint la cistella del banc d’aliments del municipi a canvi d’un entrepà d’espetec.

A més  a més, s’han celebrat diferents concerts per a tots els públics, destacant la nit de dissabte en el que la oferta musical va durar fins a la matinada amb la tradicional botifarrada.
Els més petits van poder gaudir de diverses activitats, començant amb la tarda familiar, divendres a la tarda, amb inflables i tallers durant tot el cap de setmana i acabant amb una Festa de l’Aigua i l’Escuma, el dilluns, que va resultar un èxit.

Des del Consistori es vol agrair als veïns i veïnes de Viladecavalls per haver gaudit de la Festa Major amb tant entusiasme i civisme.