Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:13 | 15/07/2024

Viladecavalls, co-capital del Festival de Jazz de Terrassa

El 37è Festival de Jazz de Terrassa es va presentar el passat dijous 15 de febrer a la Nova Jazz Cava amb la confirmació de la presència de Viladecavalls com a municipi co-capital del festival, junt amb Matadepera i Vacarisses, i la participació de la Jazz Band de l'Escola Municipal de Música Pau Casals a l'espai JazzJove Non Stop.

dimarts 20 febrer 2018

A l'acte de presentació del festival, que enguany celebrarà la seva 37a edició, hi va assistir el Regidor de Cultura, Jesús Porres, com a representació de l'Ajuntament de Viladecavalls, acompanyat del Director de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, Jordi Ollé.

Viladecavalls celebrarà un nou Vermut-Jazz amb el concert del programa d'enguany del Festival de Jazz de Terrassa, Nito Figueras & Laura Simó, que interpretaran temes del seu disc White Pepper en homenatge als Beatles. El concert tindrà lloc a la plaça de la Masia de Can Turu el pròxim dissabte 17 de març a les 12.00 hores.

El diumenge de la setmana anterior, l'11 de març, l'Escola Municipal de Música Pau Casals participarà en l'espai JazzJove Non Stop amb l'actuació de la Jazz Band de Viladecavalls en la Nova Jazz Cava a les 18.00 hores.

Així doncs, prepareu-vos per viure un any més el Jazz a Viladecavalls i no dubteu en venir el pròxim 17 de març a gaudir d'un vermut a la plaça de la Masia amb un concert de primer nivell.