Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:01 | 25/07/2024

Viladecavalls commemora el mes de la dona 2016 amb un ampli ventall d'activitats

La Regidoria d'Igualtat de gènere de l'Ajuntament de Viladecavalls, juntament amb diverses entitats municipals se sumen un any més a la celebració del Dia Internacional de les Dones, organitzant tot un mes d'activitats per commemorar aquesta data.

dimecres 02 març 2016

Un dels actes més emblemàtics d'aquesta programació és “El Sopar de la Dona”, que enguany tindrà lloc el divendres 11 de març a Sant Lluís de Ristol organitzat pel Grup de dones de Can Trias amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecavalls. Abans però, el dia 8 la Biblioteca Pere Calders acollirà el Café-Tertúlia “La valentia de la feminitat” de la mà de Cristina Antolí i Eva Dalmau a les tres de la tarda.

Les activitats literàries en clau femenina també tindran un protagonisme especial durant tot el mes amb tres sessions especials de l'Hora del conte els dies 2, 16 i 30, així com un taller de lectura pensat per a l’ocasió i que tindrà com a protagonista la novel·la “Olor de Colònia” de Silvia Alcantara.

També s'han organitzat tot un seguit d'activitats artístiques. El dissabte 13 de març (19h) tindrà lloc la representació de l'obra de teatre al CCPC “De algun tiempo a esta tarde” protagonitzada per la veïna del municipi Esther Lázaro, la qual repetirà actuació l'endemà diumenge 14 (18:30h) a l'Auditori de l'Escola de Música Pau Casals. Precisament en aquest mateix escenari el dia 20 és realitzarà l'obra Tut turu tut la princesa dins la programació estable infantil del mes de març.

Viladecavalls reivindica un any més  el seu compromís a treballar per un model de societat basat en l'equitat de gènere, on dones i homes tinguin igualtat d’oportunitats.

 

Declaració Institucional 2016

 

Agenda Mensual Març 2016