Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:09 | 16/07/2024

Viladecavalls condemna l’incivisme

L’Ajuntament de Viladecavalls continua lamentant els actes de vandalisme i incivisme protagonitzats les darreres setmanes, contra béns públics en diferents punts del municipi. Aquests actes es duen a terme especialment durant les hores nocturnes i els cap de setmana, quan es registra una quantitat major d’incidents.

divendres 30 setembre 2016

Nou capítol de crema de contenidors al municipi.

Al voltant de dos quart de 3 de la matinada del dissabte 17 de setembre, una dotació dels Bombers de la Generalitat, va participar en l’extinció d’un incendi intencionat en el mobiliari urbà, situat a la confluència dels carrers Prat de la Riba i Cardener. L'incendi va afectar 4 contenidors  (2 de rebuig, 1 d’orgànic i 1 d’ envasos de plàstic).

Desperfectes diversos a la via pública

Diumenge 18 al matí, una patrulla de la Policia Local, va detectar diversos senyals verticals malmeses al carrer Antoni Soler i Hospital i carrer de Baix, els danys també van afectar el paviment de la zona, el qual sobresortia, essent un perill per als usuaris de la via pública. El mateix dia, també es va detectar destrosses originades pel llançament d’ous a l’edifici de l’Ajuntament.

El degoteig continu d’actes vandàlics no s’atura aquí. Durant el mes de setembre, les cistelles de bàsquet que hi ha ubicades a les instal·lacions del Local Social de La Planassa, van quedar també destrossades. 

Abocaments incontrolats

La gestió dels residus és un altre dels àmbits que suporta amb major mesura l’incivisme d’algunes persones. Així doncs, no resulta gens difícil trobar deixalles fora de lloc, com per exemple bosses de brossa, restes de jardineria o mobles abandonats al carrer, entre d’altres.

Tolerància zero amb l'incivisme

El vandalisme no ha tingut mai cabuda al nostre municipi i és actualment un problema greu per la convivència. Malauradament no se soluciona només augmentant la vigilància al carrer, sinó que requereix una reflexió més seriosa per part de la nostra societat. Entre tots hem de posar-hi fre. 

 

Galeria d'Imatges

ZE Local Social La Planassa
Contenidor de papercartró al carrer Prat de la Riba
Senyals verticals tombades
Abocament incontrolat Can Mir