Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:43 | 24/07/2024

Viladecavalls continua amb la celebració de la Festa Major amb més activitats

Un nombrós públic es va aplegar ahir al vespre davant l’Ajuntament per presenciar un any més la lectura del pregó de Festa Major, a càrrec de Sarai Gascón. L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, junt amb la resta de portaveus municipals, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a la pregonera d’enguany.

dissabte 09 juliol 2016

Acumulant una trajectòria esportiva d’alçada, amb més de 32 medalles entre Europeus, Mundials i Jocs Olímpics s’ha convertit amb només 23 anys en una autèntica màquina de guanyar títols i en tot un exemple de superació. Ahir Sarai va pronunciar un parlament on va rememorar els seus inicis al món de la natació i com l'esport es perfilà llavors com a vocació.

Abans del pregó, els més menuts van poder gaudir d’una tarda en família a l’espai Fira del Joc i també del Berenar Solidari amb nombroses activitats i tallers coordinats per l’Associació TEAcció, amb l’objectiu d’ajudar a les famílies amb fills afectats amb TEA. La tarda es va completar amb una Màster Class Esportiva de Spinning i Zumba organitzada pel Casal Familiar de Viladecavalls.

Al vespre, els assistents al Sopar Popular de Festa Major, van poder delitar-se amb un bon plat de fideuà i tot seguit es va donar pas a l’actuació de l’Orquestra Huracan Show a l’escenari de la plaça de la Masia de Can Turu. A la primera nit jove la festa va esclatar amb l’actuació de Doctor Prats, un dels fenòmens musicals del moment.

La Festa Major continua amb força aquest dissabte: Avui, matinal esportiva, baixa d’andròmines, gimcana de colles joves i molt més...

Galeria d'Imatges

Espai infantil i familiar
Berenar Solidari
Masterclass esportiva