Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:07 | 12/07/2024

Viladecavalls continua la celebració de Festa Major amb més activitats

Els actes de divendres de la Festa Major apleguen un nombrós públic a la plaça de la Masia de Can Turu
Pregó de Festa Major 2019
Pregó de Festa Major 2019

dissabte 06 juliol 2019

Ahir, divendres 5 de juliol, la plaça de la Masia de Can Turu es va omplir de veïns i veïnes per participar dels actes programats en el marc de la Festa Major. L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, junt amb la resta de regidors i regidores del Consistori, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als pregoners d’enguany: el Casal Familiar de Viladecavalls. La presidenta de la Junta del Casal, Àngels Fàbregues, va fer memòria del naixement de l’entitat i de la relació amb el poble durant els darrers 50 anys.

Abans del pregó i amb l’acompanyament musical de la cobla La Principal de Terrassa, la ballada de sardanes va obrir els actes de la tarda de divendres.

Al vespre, els assistents al Sopar Popular de Festa Major van poder gaudir d’un plat de fideuà a càrrec de Gota de gust. En total es van vendre prop de 1000 tiquets.

Ben entrada la nit, va ser el torn de les actuacions musicals de la jornada: la companyia musical Hotel Cochambre i la banda de versions dels anys 80 i 90 Fugados de Alcatraz. I ja de matinada, l’actuació de DJ Sendo va tancar els actes a la plaça de la Masia de Can Turu.

La novetat d’enguany a les nits de Festa Major és la instal·lació d’un Punt Lila a la plaça de la Masia de Can Turu. Per primera vegada, Viladecavalls compta amb un punt on s’informa i s’assessora la ciutadania en la prevenció de situacions de violència masclista o LGTBIfòbiques. I ahir algunes persones ja es van apropar per obtenir més informació per part dels tècnics responsables. Recordem que el Punt Lila està instal·lat de 23.30 a 3.30 h de la nit.

La Festa Major continua amb força aquest dissabte amb activitats lúdiques, culturals i musicals.

Galeria d'Imatges

Pregó2.JPG
Pregó3.JPG
Sopar popular1.jpg
Punt lila.JPG
Sardanes1.JPG
Sopar popular2.jpg
Hotel Cochambre.JPG