Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:43 | 15/07/2024

Viladecavalls continua la tasca de sensibilització vers l'abandonament d'animals

dilluns 08 setembre 2014

L'abandonament massiu de gossos i gats continua, a Catalunya es produeixen més de 16.000 abandonaments l'any.

El passat 1 d'agost de 2014 l'Ajuntament de Viladecavalls va posar en marxa una nova campanya d'adopció de gossos recollits pel Servei municipal de recollida, acollida i atenció d’animals perduts o abandonats a la via pública, per tal de sensibilitzar la població i evitar el seu abandonament.

Si us agradaria tenir un animal de companyia, abans que comprar-lo, valoreu la possibilitat d’adoptar-ne un, ja que n’hi ha molts que no tenen la sort de rebre el caliu d’una llar.

L'adopció és gratuïta i els animals es lliuren garantint les condicions higièniques i sanitàries, una tasca de la qual es té especial cura al Centre d’acollida d’animals domèstics de companyia Help Guau, on són traslladats els gossos perduts o abandonats del nostre municipi.

Per formalitzar l’adopció, cal adreçar-se al centre HELPGUAU, a la Carretera Òrrius s/n d’Argentona, trucar al telèfon 93 756 11 14 o consultar el web de l’entitat www.helpguau.com.

Abans d'adoptar, l'Ajuntament de Viladecavalls vol recordar que un animal és un ésser viu, i no un objecte del qual es pot deslliurar en qualsevol moment.  Es tracta d’una responsabilitat que ningú obliga a adquirir i que  produirà unes obligacions com ara cobrir les seves necessitats alimentàries, sanitàries i higièniques, amb els costos que això comporta.

La campanya d’adopcions gratuïtes s'allargarà fins al 31 de desembre de 2014.