Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:59 | 23/07/2024

Viladecavalls culmina Sant Martí 2016 amb participació rècord en les activitats

Viladecavalls va finalitzar ahir la Festa Major d’hivern d’enguany amb participació i assistència rècord en els actes programats, tant en les activitats més consolidades com les noves propostes que es presentaven en aquesta edició.

dilluns 14 novembre 2016

Durant tot el cap de setmana, centenars de persones van poder passejar per una Fira Gastronòmica amb una quarantena de parades que oferien tota mena de productes, degustar-los a les Aules del gust de diumenge, gaudir dels diversos espectacles i actuacions, divertir-se amb jocs tradicionals per a la canalla i admirar les exhibicions d’oficis antics, entre moltes altres activitats.

Espectacles i atractius

Les novetats més importants d'enguany han tingut a veure amb els espectacles. S'ha estrenat tres espectacles: dijous a la tarda el de Jordina Biosca, dissabte el Gran Llibre de les Històries Imaginades de les Tradicions i com a cloenda l’obra de teatre Reinones de Guifré Baró, els quals s’afegien al Horse Town Músic Festival de divendres al vespre.

La gimcana “Jo sóc de Poble” va ser el plat fort del dissabte, aquest any amb rècord de participació. Fins a Vint-i- quatre grups van participar en la divertida i original gimcana, en diferents proves, com la dels esquís gegants o el llançament d’espardenyes, que demostraven les habilitats dels participants. Van ser més de dues hores de jocs infantils i per a tota la família. En acabar es va donar a conèixer l’equip guanyador de la gimcana i es van repartir diplomes a tots els participants.

Com a novetat d’aquest any, l’aperitiu popular de dissabte, amenitzat pel Duet Axis i la concentració de cotxes clàssics, amb més de 50 vehicles, els quals enfilaven el carrer de Baix i proximitats de la biblioteca municipal.

Tot combinat amb l'animació i representacions de carrer i les actuacions organitzades per entitats del municipi.

20è Aniversari del Cor de Sant Martí

El passat divendres 11 de novembre, el Cor de Sant Martí va celebrar el seu 20è aniversari. Per aquest motiu diumenge 13, després de l’Ofici Solemne, els assistents van poder gaudir i escoltar les veus del Cor al concert de celebració del seu 20 aniversari.

La festivitat de Sant Martí és ja un molt bon aparador del nostre municipi, amb una gran afluència de persones que vénen de fora, d’altres municipis i comarques, i que compta amb molts atractius i amb un teixit social molt participatiu.

Des de l’Ajuntament s’agraeix la participació activa de tantes persones i entitats que fan que cada any sigui tot un èxit.

Podeu veure el reportatge fotogràfic de Sant Martí al següent enllaç