Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:24 | 15/07/2024

Viladecavalls diu prou!

25N. Dia internacional contra la violència de gènere.

dijous 28 novembre 2019

Enguany sota el lema «Viladecavalls diu prou!» per al 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, l’Ajuntament de Viladevalls ha publicat un recull de fotografies de les escoles, associacions i entitats del municipi que han participat en el projecte de mans liles.

La iniciativa ha tingut molt bona acceptació i s’ha manifestat la gran implicació reivindicativa de la ciutadania.

La jornada del 25N va començar a la biblioteca Pere Calders amb la presentació del llibre Joana Biarnés. Valenta com tu, de Natàlia Cerezo, un conte infantil que va explicar l’alcaldessa, Cesca Berenguer com a contacontes dels infants.

Seguidament, i ja per als adults, l’Alcaldessa va llegir el manifest commemoratiu al centre cívic Paco Cano que va donar sortida a la Marxa de Torxes pels carrers de Can Trias.

A la biblioteca Pere Calders encara podeu visitar l’exposició «Montserrat Roig. Cronista d’un país» fins al 29 de novembre. Es va inaugurar el 18 de novembre al centre cívic Paco Cano precedida per la projecció del documental sobre l’autora, L’hora violeta.

Fins al 5 de desembre es pot participar en el setè concurs de piulades del Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la campanya Piula contra la violència masclista (més informació a www.ccvoc.cat)

La darrera activitat serà el 3 de desembre, amb la conferència Amparo Poch (1902-1968) Metgessa, periodista i activista a càrrec de Mary Nash a la Biblioteca Pere Calders.

Al següent enllaç podeu veure el recull de fotografies de totes les entitats que han col·laborat en el projecte Mans Liles. Des de l’Ajuntament volem agrair la gran acollida a tots/es els participants.