Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:47 | 17/07/2024

Viladecavalls dona suport a la campanya ‘T'ho estàs perdent’

dijous 06 febrer 2020

L’Ajuntament s’adhereix a la campanya ‘T'ho estàs perdent’ amb l’objectiu de fomentar l'esport femení en els mitjans de comunicació.

Aquest compromís es va acordar al Ple del passat dia 30 de gener de 2020 en la moció presentada per tots els grups municipals de Viladecavalls.

El missatge de la campanya amb el gest de tapar-se la meitat de la cara com a símbol que no veure esport femení suposa perdre’s la meitat de l’espectacle recolzat amb l’eslògan:

Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle es vol promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

Les esportistes Mireia Belmonte, Alèxia Putellas, Laia Sanz, Maria Vicente i Laia Palau que han cedit la seva imatge per aquesta iniciativa que insta a dedicar "més temps i espai" a l'esport femení, a retransmetre més competicions d'aquest tipus, a incorporar la perspectiva de gènere, a reflectir "una imatge no estereotipada" de les dones o a evitar imatges que les "sexualitzin".

A Viladecavalls comptem amb esportistes femenines de primer nivell en diverses disciplines com natació, patinatge artístic, basquet, futbol, bike trial, corredores.

Organitza: Generalitat de Catalunya, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (CCMA).

Web: https://www.thoestasperdent.cat