Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:10 | 21/07/2024

Viladecavalls en la fase 0 AVANÇADA del desconfinament progressiu

dilluns 18 maig 2020

A partir d’avui, dilluns 18 de maig, Viladecavalls, que correspon a la Regió Sanitària Barcelona i l’Àmbit Metropolità Nord passa a la Fase 0 avançada o 0,5 del Pla de Desescalada.

Es mantenen les restriccions de la Fase 0 amb algunes flexibilitats:

o Comerços: establiments d’un màxim de 400 metres quadrats de superfície oberts sense cita prèvia i amb un 30% d’aforament. El comerç minorista i serveis assimilats i mercats de marxants es regeixen com si fossin fase I.

o Bars i restaurants: només menjar per emportar.

o Biblioteques: poden obrir només per al servei de préstec, sense sales de lectura ni activitats. o Llocs de culte: poden obrir amb un màxim d’un terç del seu aforament. o Funerals i vetlles: permesa assistència d’un màxim de 10 persones en espais tancats i de 15 en oberts.

o Centres educatius: poden obrir per a tasques de desinfecció i administratives.

Cal recordar que continuem dintre de la fase zero i per tant, NO es poden fer trobades amb familiars ni amics, anar a terrasses de bars i restaurants ni moure's dins de la regió sanitària. Es mantenen els horaris de les sortides, encara que, aquesta mesura deixarà de ser efectiva amb la publicació pendent del BOE, en la que els municipis de fins a 10.000 habitants, com és Viladecavalls, ja no tindran horaris restringits per a les sortides.

Més informació a: https://web.gencat.cat/ca/coronavirus/desconfinament-progressiu/fase-0/#bloc1