Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:39 | 21/07/2024

Viladecavalls enceta les actuacions de manteniment de les franges perimetrals i zones verdes

L’Ajuntament ja treballa en la prevenció d’incendis forestals al municipi.
Neteja franges perimetrals
Neteja franges perimetrals

divendres 12 abril 2019

L’ajuntament de Viladecavalls treballa ja en les actuacions de manteniment de les franges perimetrals i zones verdes per a la prevenció d’incendis forestals. S’han contractat ja els treballs de les urbanitzacions de Can Turu, La Planassa, Can Corbera, Sant Miquel de Guanteres, Can Pepet i El Molinot.

 Es preveu intervenir en una superfície de 34,26 hectàrees, corresponents a franges perimetrals al voltant de les urbanitzacions amb treballs de desbrossament i poda per tal de mantenir la densitat de vegetació reduïda.

 La previsió és que aquests treballs, que s’han iniciat aquesta setmana, tinguin una durada aproximada d’entre tres setmanes i mitja a quatre, si les condicions meteorològiques ho permeten.

 L’objectiu de les feines és mantenir nets els 25 metres des del límit de les urbanitzacions, segons les indicacions de la legislació vigent en matèria de prevenció d’incendis. La realització d’aquestes tasques també contribueix a facilitar l’accés dels equips d’extinció d’incendis al perímetre, en cas de necessitat.