Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:10 | 13/07/2024

Viladecavalls entre els municipis amb una taxa d'atur inferior a la comarcal

Segons les darreres dades d’atur de la comarca, aportades per l’InfoAtur del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Viladecavalls té una taxa d’atur registral (7,35%), inferior a la mitjana comarcal (10,48%).

dimarts 14 juny 2022

Aquestes dades, positives pel nostre municipi, responen a l’increment de les ofertes de feina en empreses locals, els processos selectius endegats per l’ajuntament, així com l’ús dels recursos d’altres organismes per millorar l’ocupabilitat de Viladecavalls. Com per exemple les darreres incorporacions en el marc de la convocatòria del Catàleg 2022 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

A través del recurs dels Plans d’Ocupació Local de la Diputació de Barcelona, tres persones en situació d’atur s’han incorporat a l’ajntament fins al desembre d’enguany per realitzar tasques administratives o com a reforç de la brigada municipal. Concretament, dues persones es van incorporar a la brigada municipal com a peons des del 8 de juny, una persona realitza funcions administratives al Servei de Promoció Econòmiques des del 3 de juny. Així mateix, una altra persona s’incorporarà al juliol com administrativa del Servei d’Ocupació.

A aquestes incorporacions s’hi ha d’afegir la de l’agent cívic que ja està prestant serveis des del passat mes de maig, emmarcat en el programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya.