Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:23 | 23/07/2024

Viladecavalls es bolca un any més en La Marató de TV3

Durant les darreres setmanes, l’Ajuntament de Viladecavalls i entitats del municipi, hem col·laborat conjuntament per tal d’obtenir recursos per a la Marató 2015, dedicada a la recerca i investigació de malalties metabòliques com són la Diabetis i l’Obesitat.

dimarts 15 desembre 2015

Aquest any, sota el nom de “Viladecavalls un poble saludable” el nostre poble ha aconseguit destinar a la causa un total de 747€.

El gruix d’activitats van tenir lloc dissabte 12 a partir de les 17h, quan  va iniciar l’espectacular exhibició de bici trial de Carla Caballé Ribera, a la qual se li va rendir homenatge posteriorment fent entrega de la “V” de Viladecavalls. En acabar, a la plaça de la vila es va iniciar la “penjada d’aliments” a la Gran Piràmide que hi havia situada al centre, i amb la col·laboració del Grup D19 es va procedir a l’encesa i activació d’aquesta. La jornada solidària va prosseguir amb els ritmes del Grup de Veus de les Carenes, el Cor de Sant Martí, la Banda de Viladecavalls i els alumnes de l’escola de música municipal que van oferir un gran repertori musical.  

A més, als voltants de la plaça de la Vila, es va poder gaudir de la Fira de Santa Llúcia, que per tercer any consecutiu obria les seves portes a Viladecavalls. Durant la tarda també es va repartir xocolata i brou calent i es va dur a terme la presentació del Pessebre oficial realitzat per la Brigada Municipal.

Diumenge va ser el torn de les entitats del poble que durant el matí van exhibir diverses demostracions de balls, emmarcades dins els actes de La Marató. La divulgació sobre les malalties com ara la Diabetis o l’Obesitat ha estat també un punt clau en aquesta edició 2015 amb  accions que han comptat amb la participació de Mercè Piera (metgessa de la Fundació La Marató) i dels joves de l’IES Viladecavalls que han organitzat el III Festival de Curtmetratges Locals centrats en la temàtica de La Marató.

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, juntament amb els membres del consistori volem agrair a tothom la seva participació i implicació amb aquest projecte de poble tan important i que dóna suport a La Marató solidària de TV3 i expressar la importància del teixit associatiu com a element dinamitzador i motor de participació i implicació real de la ciutadania a Viladecavalls. Així mateix, es vol recordar a aquells que ho desitgin i puguin, que fins al 31 de gener del 2016 resta obert el termini per a realitzar donatius a la campanya del 2015.

 Trobareu al següent enllaç el reportatge fotogràfic de Viladecavalls un poble saludable - La Marató TV3


AGRAÏMENTS:

 

Grup de dones de Can Trias

EMM Pau Casals

Punt Jove

Associació Country de La Planassa

Veus de les Carenes

Cor de Sant Martí

Banda de Viladecavalls

Inkyprint

Ethnic sound

Grup D19

Viladecavalls Comerç Centre

AVV Can Trias

AVV El Molinot

AVV Sant Miquel de Guanteres

AVV Viladecavalls Centre

AVV Can Turu

AVV La Planassa

AVV Can Corbera

Llar d’infants Barromina

Llar d’infants Can Trias

Escola Rosella

Escola Roc Blanc

AMPA Llar d’infants Barromina

AMPA Llar d’infants Can Trias

AMPA Escola Rosella

AMPA Escola Roc Blanc

AMPA EMMPC