Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:15 | 19/07/2024

Viladecavalls es mou per la Setmana Europea de la Mobilitat

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, Viladecavalls durà a terme diverses activitats per fomentar hàbits de mobilitat saludables i sostenibles, com ara la 5a edició de la Nordic Walking organitzada per l'Ajuntament de Viladecavalls, la travessa Circutor-Montserrat de l'empresa local Circutor SA o la BTT Viladecavalls-Sitges del Casal Familiar de Viladecavalls.

dimarts 18 setembre 2018

La primera activitat emmarcada en la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre, serà la jornada de marxa nòrdica, organitzada per l'Ajuntament de Viladecavalls, pel pròxim dissabte 22 de setembre. La sessió -gratuïta i oberta a tota la ciutadania- començarà a les 10.00 hores a la plaça de la Vila, en la qual les persones participants acompanyades d'un monitor practicaran aquesta modalitat de marxa per un recorregut apte per a tots els nivells i condicions físiques.

Posteriorment, el dia 6 d'octubre, l'empresa tecnològica instal·lada al municipi, Circutor SA, i el Casal Familiar de Viladecavalls, duran a terme les seves respectives activitats emmarcades en la European Mobility Week. D'una banda, Circutor ha organitzat un any més la Travessa Circutor-Montserrat amb punt de sortida des de les instal·lacions de l'empresa situada al polígon industrial de Can Mitjans, i el Casal Familiar, per la seva part, reunirà els i les ciclistes participants de la BTT Viladecavalls-Sitges a la plaça de la Vila.

L'objectiu d'aquesta celebració és la de fomentar hàbits de mobilitat saludables per a les persones, sostenibles pel medi ambient i segures, potenciar el retrobament de la ciutadania en un entorn saludable, impulsar l'ús del transport públic, la bicicleta o els vehicles elèctrics, així com reflexionar com afecta la salut l'ús excessiu del transport motoritzat, entre altres.