Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:28 | 19/07/2024

Viladecavalls es prepara per a les nevades previstes

L'Ajuntament de Viladecavalls està realitzant diverses actuacions davant de la previsió del possible episodi de nevada i gelada que arribaria entre demà dimarts i dimecres al municipi.

dilluns 26 febrer 2018

Durant el dia d'avui, s'estan realitzant actuacions preventives en l'àmbit logístic i de la mobilitat per tal de minimitzar els riscos i afectacions que pot ocasionar un fenomen meteorològic d'aquestes característiques.

D'una banda, l'Ajuntament ha dut a terme el pre-muntatge del Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) en la sala de plens del consistori, des d'on es gestionaria una possible activació del Pla d'Actuació Municipal, dotant la sala d'equips informàtics, central de recepció de trucades i tot el necessari per coordinar els diversos Serveis Municipals compromesos amb el pla.

La Brigada Municipal està escampant sal a les principals vies i accessos a les urbanitzacions amb previsió de l'arribada de la neu i el gel donat que poden ocasionar greus problemes de seguretat i mobilitat. També s'han pre-contractat dues màquines llevaneu per si fos necessari fer-ne ús.

A l'edifici de l'ajuntament i a les dependències de Policia Local, es disposarà un generador a cada emplaçament per tal de garantir el subministrament elèctric durant la possible activació del Pla d'Actuació Municipal.

L'Ajuntament de Viladecavalls continuarà realitzant tasques preventives durant les hores vinents i de preparació del dispositiu necessari per fer front a aquest possible temporal. Així mateix, demanem a la població la màxima precaució i seguir els canals de comunicació municipals per conèixer els avisos i recomanacions que es puguin emetre.

En el següent enllaç podreu trobar consells de seguretat i prevenció davant episodis de neu i gelada proporcionat pel CECAT:

http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/nevades_glacades_i_onades_de_fred/