Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:59 | 24/07/2024

Viladecavalls es promociona a la fira B-Travel de Barcelona

Viladecavalls va participar el passat 17,18 i 19 d’abril del Saló B-Travel a Barcelona, un dels principals mercats nacionals de turisme amb més de 27.000 assistents.

divendres 24 abril 2015

B-Travel va agafar el relleu del Saló Internacional del Turisme de Catalunya després de 23 anys, I ho va fer a través de 5 àmbits temàtics perquè els visitants poguessin personalitzar la seva visita en funció de com s'imaginaven les seves properes vacances.

Amb l’objectiu de fomentar el turisme i continuar treballant a fer del nostre municipi un nou punt de trobada dins la comarca del Vallès Occidental, Viladecavalls va participar en l’espai B-Delicius amb un seguit propostes gastronòmiques i turisme familiar.

Gràcies a la col·laboració del Restaurant Ristol Viladecavalls, es van realitzar tastets amb productes locals com ara els Botifarrons de Cal Vinaixa, Púding amb fruits secs Gispert i Cervesa La Tarumba.

La Corporació valora molt positivament la participació de Viladecavalls al Saló i estudia donar continuïtat a la presència d’aquest a properes edicions.