Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:34 | 14/07/2024

Viladecavalls guarda un minut de silenci com a mostra de condemna pel feminicidi d’ahir a Terrassa

dijous 25 juliol 2019

Amb motiu del feminicidi succeït ahir a la població veïna de Terrassa, l’Ajuntament de Viladecavalls s’ha sumat a la convocatòria d’un minut de silenci que ha decretat l’Ajuntament de Terrassa com a mostra de condemna i rebuig a aquest crim. Avui, 25 de juliol, un centenar de persones s’ha concentrat a la plaça de la Vila a les 13 hores en senyal de condol als familiars i amics de la víctima. L'Alcaldessa del municipi, Cesca Berenguer, acompanyada de regidors del Consistori, ha recordat que els esforços de l'administració aniran destinats a posar fi a aquesta xacra social.

Els fets van tenir lloc ahir a la ciutat veïna i el presumpte agressor es va lliurar a la Policia Nacional. En conèixer la notícia, la Taula de Feminicidis de Terrassa es va reunir i va decretar tres dies de dol oficial i concentracions a tots els districtes de la ciutat.

A Viladecavalls manifestem el nostre ferm compromís en la lluita contra la violència de gènere, així com qualsevol acte que atempti contra les llibertats individuals i col·lectives.

Galeria d'Imatges

Minut de silenci.jpg