Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:13 | 23/07/2024

Viladecavalls ha viscut 5 dies de Festa Major amb una alta participació malgrat la pluja del cap de setmana

Des del passat dimecres 3 fins al dilluns 8 de juliol, Viladecavalls ha celebrat la Festa Major del poble amb una gran afluència de públic. Cal destacar les 1.200 persones que es van aplegar a la Fideuada Popular divendres a la nit, la participació de 34 grups al Gran Joc de Viladecavalls, els 600 espectadors de l'espectacle teatral de dissabte "I ara què?" de l'actor Pep Plaza, o els 200 comensals del Dinar de Germanor de la Gent Gran celebrat ahir al Restaurant Santa Margarida de Terrassa. De la mateixa manera, activitats infantils com la Festa de l'Aigua de dissabte o la Festa del Joc de dilluns -aquesta segona reubicada al Pavelló Municipal a causa del mal temps- van ser tot un èxit de participació en què grans i petits van gaudir d'una tarda de diversió.

dimecres 10 juliol 2019

Les entitats locals, amb la Festa Major

Les entitats locals es van bolcar amb la gran festa de Viladecavalls, com ara el Cor Sant Martí que va encetar els actes de Festa Major d'enguany amb un concert de cant coral a la parròquia de Sant Martí de Sorbet, el Gran Joc promogut pel CB Rosella i Kames Kids, la matinal esportiva amb el CB Viladecavalls,  la ballada Country de Country Vila i Country La Planassa, el Sopar dels genets i concerts de la Dj's Night organitzats pel Consell Jove de Viladecavalls, o la Festa Holi i de l'escuma organitzada pel Casal Familiar, entre altres.

 

Art i literatura als baixos de la biblioteca

L'art i la literatura també han estat presents en aquests dies de celebració, on la sala polivalent dels baixos de la biblioteca ha estat escenari de la presentació del llibre "Olor de rural" del veí David González Reisber i les exposicions "Reflexos de llum" de la Maria Àngels Boixadé, "Deixar fluir els sentiments de la meva ànima" de la Xaro Jordan i "Mirant a través del visor" de l'Antonio Arcos.

 

Final exitós del cicle Viu la Veu

El Dijous a la nit, l'actuació de Miquel Abras va cloure el cicle "Viu la Veu" a la terrassa de l'escola de música, en el marc de la Festa Major, posant punt final a l'edició del 2019 amb una valoració molt positiva d'aquest format de concerts amb les vistes de la muntanya de Montserrat de fons i els colors de la vesprada de Viladecavalls.

 

Celebració dels aniversaris del Casal Familiar i els Petits Dracs de Viladecavalls

La Festa Major 2019 ha estat escenari de dues commemoracions d'entitats del poble: La celebració i homenatge del 50è aniversari del Casal Familiar, en què la presidenta de la junta directiva de l'entitat, Àngels Fàbregues, es va encarregar del pregó d'enguany, i el 10è aniversari dels Petits Dracs de Viladecavalls, que van compartir amb els assistents de la Cercavila la presentació d'un nou drac.

 

Estrena del Punt Lila

Com a novetat important cal esmentar la presència d'un Punt Lila per per informar i assessorar la ciutadania en la prevenció de situacions de violència masclista o LGTBIfòbiques, així com atendre i acompanyar les possibles víctimes d'agressions sexistes. Afortunadament, no va caldre actuar en aquest àmbit i es va limitar a informar del servei a les persones que s'hi apropaven. 

 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls traslladem el nostre agraïment a totes les entitats i associacions que hi han col·laborat, així com als treballadors i treballadores municipals, empreses i organismes que han fet possible poder gaudir de la nostra festa amb il·lusió, civisme i germanor.

Galeria d'Imatges

Dissabte 6 - Ballada Country
Dissabte 6 - Festa de l'Aigua
Dissabte 6 - Matinal esportiva
Divendres 5 - Hotel Cochambre
Divendres 5 - Casal Familiar, pregoner de Festa Major
Punt Lila de Festa Major
Dilluns 8 - Festa del Joc
Dilluns 8 - Festa Holi
Divendres 5 - Ballada de Sardanes