Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:11 | 23/07/2024

Viladecavalls i l'EMM Pau Casals de "Tournée" musical per Catalunya

L'Escola municipal de música actuarà a Torelló, el Prat de Llobregat i Manresa

divendres 10 març 2017

Aquest mes de març, l'EMM Pau Casals representarà Viladecavalls en 3 actes i trobades musicals que es duran a terme en diferents municipis de Catalunya.

El diumenge 12 de març, durant tot el matí i de la mà del professor Raimon Torio, l'alumnat de guitarra de l'escola de música visitarà Torelló dins la "Trobada de Guitarres de les escoles de l'ACEM". La trobada se celebrarà al Teatre Cirvianum i clourà amb un concert al migdia, obert al públic. S'organitzaran dues orquestres: una de grans i una de petits; el repertori de l’orquestra de petits està pensat per a nens i nenes de segon a quart any d’instrument i la de grans, a partir del quart any.

El cap de setmana següent, el dissabte 18 de març i durant tot el dia, l'EMM Pau Casals i els alumnes de percussió, amb el professor Dani Guisado, visitaran El Prat de Llobregat en la "Trobada de percussionistes de les escoles de música de Catalunya".

El motor i fil conductor d’aquesta edició 2017 serà aglutinar estudiants de qualsevol edat i qualsevol nivell instrumental per gaudir de l’experiència de participar en un concert comú en format de gran conjunt de percussió. Es realitzaran un total de 4 tallers rotatius d'on es despendrà el contingut del concert. Aquests tallers giraran al voltant de diverses músiques del món que s’escoltaran en el concert de cloenda on també es posarà en escena el treball realitzat durant tot el dia.

Per cloure el mes, el matí de diumenge del 26 de març l'escola visitarà el Teatre Kursaal de Manresa per participar en la cantata anual que organitza periòdicament l'Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM). Serà la novena edició del que s’anomena Cantaxics i, per primera vegada, participaran com a conjunt vocal els alumnes de 1er de Primària del projecte Vilasona!, conformat per alumnes de l’Escola Rosella, l’Escola Roc Blanc i la pròpia EMM Pau Casals. Enguany la cantata es basa en l’obra titulada "Qui vol el llop", amb text i il•lustracions Manel Justícia i música de Xavier Ventosa.