Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:23 | 23/07/2024

Viladecavalls impartirà dos nous cursos de formació ocupacional per aturats

dijous 15 gener 2015

L'Ajuntament de Viladecavalls iniciarà el proper més de febrer dos nous cursos de formació ocupacional que atorga el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) adreçats a persones desocupades del municipi.

Concretament l’Ajuntament ha sol·licitat els cursos d'Operacions bàsiques serveis d'àpats, que començarà el 2 de febrer, i un altre de Serveis de restaurant el 16 de febrer.

Aquesta formació està vinculada a un Certificat de Professionalitat que atorga l’empresa de Serveis Egara Formació. Els cursos es realitzaran al Restaurant Rístol de Viladecavalls i a una de les sales polivalents de l’Escola Municipal de Música Pau Casals.

El curs “Operacions bàsiques d’àpats” consta de 310 hores de formació teòrica i pràctiques professionals no laborals: El programa es divideix en diferents mòduls formatius sobre l’aprovisionament i muntatge per a serveis de càtering i la recepció i rentat de serveis de càtering. El termini d’inscripció restarà obert fins al proper 28 de gener de 2015.

D’altra banda, la formació “Serveis de restaurants” ofereix 590 hores de formació teòrica i pràctiques professionals no laborals. El temari inclou servei de restaurant, servei de vins, elaboració i acabat de plats a la vista del client, anglès professional per a serveis de restauració entre altres mòduls del temari. Les inscripcions romandran obertes fins al 9 de febrer de 2015.

Les inscripcions es realitzaran a Egara Formació (C.Ausias Marc 9 – Terrassa. Tel 93 733 98 20). Podeu ampliar  la informació relacionada amb els cursos al web municipal de l’Ajuntament de Viladecavalls

L’Alcadessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, ha manifestat que amb el cursos de formació el Consistori proporciona una vegada més noves oportunitats de trobar feina a les persones en situació d'atur, apostant per formar-les en coneixements adaptats a les necessitats que tenen les empreses avui dia, i així afavorir la promoció de les persones inscrites al Servei  Local  d'Ocupació.