Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:20 | 16/07/2024

Viladecavalls incorpora al web un banner permanent d'atenció a les dones en situació de violència masclista

El passat 26 de novembre durant la sessió del ple municipal, la portaveu del grup Esquerra-Am, Glòria Ullés, va formalitzar en el torn de precs i preguntes a l’Equip de Govern, la seva petició d’inserir en el web municipal de l’Ajuntament de Viladecavalls un banner permanent amb informació d’atenció a les dones en situació de violència masclista.

dimecres 02 desembre 2015

La violència masclista és la que s'exerceix contra les dones, pel fet de ser-ho, com a manifestació de la discriminació i de la situació de desigualtat en el marc d'un sistema de relacions de poder dels homes sobre les dones. Aquest tipus de violència pot manifestar-se en quatre àmbits: parella, familiar, laboral i social o comunitari.

Amb la voluntat de combatre la violència masclista  i conscienciar a les veïnes i veïns del municipi que la igualtat entre dones i homes és un dels pilars fonamentals del benestar de la nostra societat, a partir d’avui s’integrarà dins el web de l’Ajuntament de  Viladecavalls un enllaç permanent  al Pla de seguretat i atenció a les víctimes de violència masclista i domèstica, un espai d'informació i recomanacions per a les possibles víctimes i facilitar-los alternatives per sortir del “cercle de la violència”.

Us recordem també l’existència de la línia 900 900 120 d’atenció a les dones en situació de violència. Es tracta d’un servei d’atenció permanent, confidencial i gratuït que funciona les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.