Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:30 | 25/07/2024

Viladecavalls inicia avui els actes de celebració de l'Onze de Setembre

L'Ajuntament de Viladecavalls ha organitzat aquest vespre un seguit d'actes institucionals i posterior sopar popular, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de la Masia de Can Turu. La celebració continuaran demà dimarts amb la tradicional Pujada al Ros.

dilluns 10 setembre 2018

A partir de les 20.30 hores d'avui dilluns 10 de setembre, la plaça de la Masia de Can Turu acollirà els actes institucionals de la Diada amb l'hisada de la senyera i l'ofrena floral, tot amenitzat amb les interpretacions musicals de l'Anna Tapia (veu), Fatima Miró (piano) i Maria Cristóbal (violoncel), el Cor Sant Martí i Les veus de Les Carenes.

Tot seguit, tindrà lloc un sopar popular a la terrassa de l'Escola de Música Municipal Pau Casals acompanyat d'una cantada d'havaneres a càrrec de Vent de Mestral.

L'endemà es durà a terme la tradicional Pujada al Ros. Les persones interessades a participar en aquesta caminada fins al cim del turó del Ros, s'aplegaran a la plaça de la Vila a les 8.30 hores del matí. En arribar al cim, es cantarà l'himne nacional de Catalunya i s'esmorzarà.