Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:42 | 12/07/2024

Viladecavalls ja compta amb 3 contenidors de recollida d’oli domèstic usat

L’Ajuntament de Viladecavalls amb la col·laboració del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental han ampliat el nombre de contenidors de recollida selectiva d’oli domèstic al municipi, arribant fins els 3 punts de recollida.

divendres 13 novembre 2015

D’aquesta manera es facilita el reciclatge de l’oli de cuina per tal de poder-lo usar de nou, transformant-lo en biodièsel i en altres productes com sabó.

Els ciutadans que vulguin llençar l’oli domèstic usat a Viladecavalls ho poden fer a la deixalleria municipal i als contenidors situats a les següents ubicacions del municipi, sempre dins d’ampolles de plàstic:

  • C/ de l’Estació – C/ Matadepera (Plaça de la Creueta) 
  • Av Barcelona
  • C/ de Baix 

Des de mitjans del 2009, amb la instal·lació dels primers contenidors taronges al municipi s’han recollit un total de 6.320 kg d’oli usat de cuina i per aquest any se n’esperen 1.200kg més. Això significa una mitja de recollida de més de 1.200 kg anuals que s’espera que augmenti en 500 kg amb la instal·lació del nou contenidor.

L’Ajuntament es vol destacar la implicació de la ciutadania que ha resultat  fonamental per poder assolir aquestes xifres, les quals  han permès augmentar el nombre de contenidors taronges.