Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:06 | 25/07/2024

Viladecavalls lluita contra el vandalisme amb un augment de la vigilància

A partir de l’1 de gener de 2016, l’Ajuntament de Viladecavalls ha augmentat la vigilància als carrers del municipi per frenar l’increment d’actes vandàlics que s’han registrat els darrers mesos, especialment durant les hores nocturnes i els cap de setmana quan es produeixen una quantitat major d’incidents.

dimarts 09 febrer 2016

Per aquest motiu s’ha procedit a augmentar el patrullatge actiu, així com a intensificar les hores de treball al carrer per detectar, controlar i perseguir actes d'incivisme i pràctiques il·legals que abans passaven desapercebuts.

Paral·lelament Policia Local de Viladecavalls i Mossos d’esquadra estan treballant de manera coordinada i conjunta mitjançant controls simultanis a l’entrada i sortida del municipi i dispositius especials de seguretat.

Us recordem que la Policia Local compta amb el número de telèfon disponible les 24 hores 610 26 74 39 a més del 93 733 07 07 perquè la ciutadania pugui contactar amb els agents en cas de necessitar-ho.

Davant la reiteració i gravetat d’aquest tipus d’actes, el Consistori actuarà contundentment i sancionarà els responsables d’aquestes infraccions.