Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:50 | 15/07/2024

Viladecavalls, municipi adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat

Viladecavalls participa, un any més, en aquesta campanya impulsada per la Unió Europea i organitza, pel pròxim diumenge 22 de setembre, una jornada de marxa nòrdica, la 6a Nordic Walking de Viladecavalls.
Cartell de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019
Cartell de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019

dijous 19 setembre 2019

La passejada de marxa nòrdica és gratuïta, no cal inscripció prèvia i hi poden participar persones de fins a 75 anys. La ruta està adaptada a tots els nivells i s'oferirà un esmorzar saludable als participants.

El punt de sortida de l'activitat serà al Pavelló municipal Sebastià Homs i des d'allà es durà a terme un recorregut pels entorns de Viladecavalls.

La 6a Nordic Walking de Viladecavalls compta amb la col·laboració de la secció de marxa nòrdica dels Corredors de Fons de Viladecavalls.

La Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre, té per objectiu promoure hàbits de mobilitat sostenibles, saludables i segurs entre la població que permetin millorar la qualitat de l'aire i reduir els nivells de contaminació.

En aquesta edició, el lema de la campanya és "Camina amb nosaltres" que anima a caminar, anar en bicicleta o en altres mitjans de transport sostenibles per guanyar en salut, tenir cura del medi ambient i reduir la despesa econòmica que suposa l'ús del vehicle privat.