Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:12 | 17/07/2024

Viladecavalls, municipi impulsor del Parc Rural del Montserrat

L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada de la Regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Dolors Salmerón, va assistir el passat divendres 3 de febrer a l'acte de signatura de la constitució del projecte de recuperació agrària Parc Rural del Montserrat.

dilluns 05 febrer 2018

L'acte va tenir lloc en el monestir de Montserrat i va comptar amb una delegació dels alcaldes i alcaldesses dels municipis impulsors, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, l'abat Josep Maria Soler i el president del Patronat de la Muntanya de Montserrat.

El Parc Rural del Montserrat és un projecte impulsat per 16 municipis de les comarques del Bages, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu la recuperació i dinamització de l'activitat agrària, econòmica i empresarial de la zona.

A la signatura del conveni es va declarar la necessitat de treballar per la igualtat d'oportunitats de les persones que viuen fora de l'àrea metropolitana oferint eines i recursos als joves emprenedors, millorant l'oferta ocupacional, reforçant les infraestructures o inclús creant una marca Montserrat que impulsi la comercialització dels productes generats al territori, entre altres.

Els següents passos del Parc Rural del Montserrat seran els de donar a conèixer el projecte arreu i cercar vies d'ajut econòmic que donin suport a assolir els objectius fixats.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls col·laborarem conjuntament amb la resta de municipis impulsors per tal que el projecte Parc Rural del Montserrat arribi el més lluny possible i es converteixi en més oportunitats i més benestar per a la població.