Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:43 | 12/07/2024

Viladecavalls prepara un pla local de seguretat viària

Ajuntament de Viladecavalls i Servei Català de Trànsit han establert els primers contactes per treballar conjuntament en la redacció d’un Pla Local de Seguretat Viària (PLSV) al municipi.

dimecres 21 octubre 2015

L'objectiu és establir el marc de col·laboració entre tots dos organismes en el desenvolupament de determinades accions en matèria de trànsit i seguretat viària. Concretament el Servei Català de Trànsit elaborarà una diagnosi, mitjançant l'assistència d’un tècnic especialitzat i amb la supervisió de representants polítics,  tècnics i policia local de Viladecavalls

El Pla local de seguretat viària recull mesures concretes, tant correctores com preventives, per tal de millorar la seguretat viària al municipi. El PLSV se centra a detectar els punts febles que ajudessin a reduir la sinistralitat a la xarxa viària urbana del nostre municipi, i en base això, es procedeix a dissenyar mesures correctives i preventives.

Aprofitant la redacció del Pla, l’Ajuntament ha demanat específicament, l’estudi a zones escolars i els seus voltants com ara l’IES Viladecavalls i les escoles del municipi a més dels punts més conflictius del municipi i la possibilitat d’instal·lar reductors de velocitat.

Des del Consistori es continuarà treballant amb l'objectiu principal de construir i reorganitzar el sistema de circulació el qual augmenti la seguretat viària i es redueixi la sinistralitat, establint un progrés real en la conducció, circulació i mobilitat del municipi.