Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:44 | 15/07/2024

Viladecavalls rebutja i condemna el vandalisme

dimecres 02 juliol 2014

Aquesta setmana l’Ajuntament de Viladecavalls fa una crida per demanar la col·laboració ciutadana per a lluitar contra el vandalisme al municipi.

Des del Consistori volem incidir en la necessitat d’una tolerància zero cap a tot  tipus d’actes vandàlics i recalquem la importància de la col·laboració ciutadana per a denunciar amb la màxima contundència aquestes situacions,sobretot de forma preventiva per evitar que es repeteixin.

Sense anar més lluny les darreres setmanes, un grup vandàlic va provocar diversos desperfectes a la piscina municipal, arribant a trencar mobiliari i a embrutar les instal·lacions públiques. La valoració de danys supera els 1.000 euros.

"No es poden tolerar que es produeixin situacions incíviques al nostre poble"

Per aquest motiu l’Ajuntament de Viladecavalls comunica que aquelles persones que, trobant-se a l’interior de la Piscina Municipal, dificultin el desenvolupament correcte de l’activitat,  seran expulsades immediatament de les instal·lacions.

El compromís del Consistori és el de continuar treballant des de la perspectiva de prevenir i actuar quan sigui necessari per tal de mantenir la convivència del municipi.