Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:46 | 15/07/2024

Viladecavalls reconeixerà l'esport local en una nova edició de la Gala de l'Esport

La Gala de l'Esport de Viladecavalls tindrà lloc el pròxim dissabte 14 d'abril a les 21.00 hores al pavelló municipal.

dimecres 11 abril 2018

En aquesta segona edició de la gala es lliuraran un seguit de reconeixements als i a les esportistes que viuen o practiquen l'esport federat a Viladecavalls. Hi haurà diverses modalitats de premis en les quals els clubs i associacions esportives del municipi reconeixeran la tasca d'una persona de la seva entitat, l'Ajuntament de Viladecavalls també lliurarà uns premis honorífics -individuals o col·lectius- a persones o entitats per la seva trajectòria i mèrits esportius i al final de l'acte s'escollirà el millor i la millor esportista de Viladecavalls del 2017.

L'elecció del millor i la millor esportista de Viladecavalls del 2017 s'escull per votació mitjançant un jurat compost per representants de les entitats esportives del municipi i de l'ajuntament que valoren diversos criteris com ara el palmarès del nominat o la nominada, la seva aportació al teixit esportiu local o la seva projecció de futur.

Les persones que hagin adquirit els tiquets per participar en la 2a Gala de l'Esport de Viladecavalls gaudiran d'un sopar previ a l'acte de lliurament dels premis, amb sortejos de regals i un espectacle final de màgia a càrrec del mag Joaquin Matas.

L'Esport és una peça clau per transmetre valors positius i saludables per a la nostra societat i la nostra vila gaudeix d'un important teixit esportiu que cal mantenir i donar suport.