Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:23 | 13/07/2024

Viladecavalls registra un nou descens de l’atur

Segons publica l’Observatori d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya sobre les dades d’atur del mes d’abril de 2015, Viladecavalls ha experimentat un descens del nombre de desocupats al municipi.

divendres 08 maig 2015

Concretament el mes d’abril ha deixat la desocupació en 544 persones, el qual suposa un descens de 10 persones respecte el mes anterior.

Aquesta xifra es molt significativa donat que confirma una tendència a la baixa de l’atur després que el passat febrer 4persones deixessin d'estar inscrites a les llistes del SOC, i 9 persones més al març trobessin feina.

Us recordem que el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Viladecavalls ofereix els recursos de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC), així com un servei personalitzat i gratuït per a empreses a l’hora de gestionar ofertes de treball.

D’altra banda ja s’han aprovat les bases de la convocatòria del procés selectiu per als nous Plans Locals d’Ocupació 2015. En els propers dies l’Ajuntament de Viladecavalls publicarà les bases i l'anunci de convocatòria.

Des del  Consistori es continuarà oferint aquestes prestacions i engegant programes per al foment de l’Ocupació local amb l’objectiu de continuar disminuint l’atur a Viladecavalls.