Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:06 | 13/07/2024

Viladecavalls s’inclou en la nova regió sanitària i continua en la fase 1 del desconfinament

dilluns 01 juny 2020

A partir d’avui 1 de juny s'unifiquen les tres regions sanitàries de; Barcelona ciutat, àmbit Metropolità Nord i àmbit metropolità sud en una sola regió sanitària.

La composició de la nova regió sanitària és la següent:

  1.  L’Àmbit Metropolità Nord comprèn l’àmbit territorial del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental, i per tant, inclou Viladecavalls.
  2.  L’Àmbit Metropolità Sud comprèn l’àmbit territorial del l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Garraf i el Barcelonès Sud.
  3. Barcelona Ciutat amb els districtes de Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Horta-Guinardó, Les Corts, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí, Sants-Montjuïc, Sarrià-Sant Gervasi.

Per al moment, Viladecavalls es manté en la fase 1 de desconfinament, continua vigent l’estat d’alarma i la restricció de la mobilitat a l’exterior limitada a activitats molt concretes, però ara, es podran fer desplaçaments dintre d’aquesta zona, més enllà dels que ja es poguessin fer per feina. Per tant, es poden fer activitats a l'aire lliure més enllà del municipi de residència, encara que es recomana continuar fent les activitats quotidianes i els serveis de proximitat a prop del domicili.

Cal recordar que les franges horàries per passejar i fer esport es mantenen;
Les persones d'entre 14 i 70 anys podran fer exercici entre 6 i 10 del matí i 8 i 11 de la nit i les sortides al carrer dels menors de 14 anys s'hauran de limitar entre les 12 del migdia i les 7 de la tarda.

Per veure la informació sobre la fase 1 cliqueu al següent enllaç:
https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/desconfinament-progressiu/fase-1-o-inicial/