Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:47 | 14/07/2024

Viladecavalls s'adscriu al Pacte Nacional pel Referèndum

La moció es va aprovar amb els vots positius de CiU, ERC-AM, FEM Viladecavalls i APERV, abstenció del PSC i en contra Ciutadans

divendres 26 maig 2017

L'Ajuntament de Viladecavalls va aprovar en el ple celebrat ahir dijous 25 de maig l'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum.

Els grups municipals de CiU, ERC-AM, FEM Viladecavalls i APERV van presentar la moció d'adhesió i van votar a favor de la seva aprovació, PSC s'hi va abstenir i Ciutadans va votar en contra.

El Pacte Nacional pel Referèndum és una campanya d'adhesions, promoguda pel Parlament de Catalunya i impulsada pel Govern de la Generalitat, adreçada a institucions, entitats, càrrecs electes i particulars, de dins i fóra del territori, amb l'objectiu de recollir el suport de la societat per a la celebració d'un referèndum vinculant sobre el futur polític de Catalunya.

L'Ajuntament de Viladecavalls s'adhereix a la campanya amb la voluntat que es pugui exercir un dret bàsic i democràtic com és escoltar la veu de la ciutadania i decidir el futur del nostre país.

Podeu trobar més informació sobre la campanya, el manifest i de com us hi podeu adherir en el següent enllaç: https://pactepelreferendum.cat