Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:12 | 13/07/2024

Viladecavalls se suma novament al Let’s Clean Up Europe!, per a visibilitzar l’impacte de les deixalles a la natura

Aquest pròxim diumenge 26 de maig està programada una acció de neteja oberta a tota la ciutadania que tindrà lloc a la riera de Gaià

dimecres 15 maig 2024

Let’s Clean Up Europe!, és una actuació en l'àmbit europeu que treballa per tal d’evidenciar els efectes que tenen sobre els entorns naturals els abocaments de residus. A través d’aquest programa, les administracions impulsen de manera simultània campanyes de neteja amb la participació de la ciutadania que permetin mostrar l’impacte de les deixalles. L’Ajuntament de Viladecavalls se suma un any més a la iniciativa organitzant una recollida de residus a la riera de Gaià aquest pròxim diumenge 26 de maig a la qual convida a participar a tota la ciutadania.

Les persones interessades poden inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu aquí. El punt de trobada serà la zona verda del camí de la Pineda de Sant Miquel de Guanteres i l’horari previst de l’activitat serà de les 10 a les 12 h. Es recomana dur roba còmoda, calçat adequat, protecció solar, aigua i avituallament. També podeu consultar les normes de seguretat a tenir en consideració si participeu en la neteja aquí.

L’actuació compta amb el suport de l’empresa especialitzada en la recollida i gestió de residus, Juan i Juan.