Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:58 | 16/07/2024

Viladecavalls, seu del nou centre d'electromobilitat e-Mobility de l'empresa local Ficosa

L'empresa local Ficosa va inaugurar, ahir dilluns 8 d'octubre a les seves instal·lacions, el Hub e-Mobility, un centre pioner a escala nacional i internacional especialitzat en sistemes d'electromobilitat per a vehicles híbrids i elèctrics.

dimarts 09 octubre 2018

La inauguració del centre e-Mobility de l'empresa local Ficosa va comptar amb l'assistència del President de Ficosa, Sr. Jose Maria Pujol, el Conseller delegat, Sr. Javier Pujol, la Ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Sra. Reyes Maroto, la Secretària General d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Sra. Marta Felip, i l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer.

A l'acte es va presentar el Hub e-Mobility, així com els recents productes de Ficosa, com ara l'innovador retrovisor digital de l'Audi e-tron, i va continuar amb una visita a les instal·lacions de l'empresa situada al polígon industrial de Can Mitjans de Viladecavalls.

El Hub e-Mobility de Ficosa pretén convertir-se en un laboratori de referència mundial en el desenvolupament de tecnologies, orientat a la mobilitat elèctrica de vehicles híbrids i elèctrics, amb unes instal·lacions d'última generació. L'elecció d'instal·lar aquest nou centre al municipi posen de manifest la confiança d'aquesta empresa multinacional amb Viladecavalls.