Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:33 | 25/07/2024

Viladecavalls tanca la Festa Major 2016 amb un balanç positiu de participació en tots els actes

El repic de campanes, a l'església de Sant Martí de Sorbet, de dijous va donar el tret de sortida a la Festa Major de Viladecavalls. Una vegada inaugurada oficialment, els veïns del municipi van fer seu el carrer, en una Festa Major que durant cinc dies ha presentat propostes per a tots els públics i que ha viscut actes amb molta participació.

dimecres 13 juliol 2016

El concert de clausura del cicle Viu la veu a càrrec de Roigé i el Concert de Cant Coral a l’emmpc, van precedir un gruix d'activitats que van arribar a partir de divendres a la tarda amb la lectura del pregó a càrrec de Saray Gascón i el Sopar de Festa Major a la plaça de la Masia de Can Turu

Precisament aquest any, les activitats més tradicionals com el pregó, la baixada d’andròmines, la botifarrada, la cercavila, el dinar de germanor de la gent gran o el correfoc han comptat amb molta afluència i amb un públic fidel, mentre que  les noves activitats com el berenar solidari i els jocs infantils, la Gimcana de Colles Joves, la Festa Holy i l’espectacle de Circ també han estat molt concorreguts.

Els diferents concerts musicals adreçats a tots els públics i que han incorporat nous espais del municipi, les diferents propostes gastronòmiques com les Food Trucks, la fira  d’artesania i alimentació, així com les exposicions d’art als baixos de la biblioteca d’Isabel Raigal, Juan Molina i Ernesto Taus o el Mulla’t per l’esclerosi múltiple han assolit uns resultats òptims. 

L'espectacle de Correfoc i pirotècnia de dilluns a la nit travessant el principals carrers del municipi, va servir de cloenda després de cinc dies de Festa Major de Viladecavalls, en què s'han organitzat prop duna cinquantena d'actes. La programació s'ha pensat per a tots els públics, des dels més petits fins als més grans. El resultat ha estat que en la majoria d'activitats s'ha registrat una gran afluència de públic.

Emotiu Acte d’homenatge a Jaume Collado i Llorach

A més, del partit entre el grup d’amics d’en Jaume Collado i els veterans del RCD Espanyol, a la 13:30h de dissabte va tenir lloc, al camp de futbol de la zona esportiva municipal, l’acte d’homenatge i la descoberta de la placa commemorativa, que recorda la important tasca que va realitzar per al municipi i que va servir per completar l'acte de bateig de la instal·lació amb el nom de Camp de Futbol Jaume Collado i Llorach. 

Espais per a la música per a tots els gustos

La plaça de la Masia de Can Turu va ser l'escenari on van tenir lloc algunes de les principals actuacions, com el concert de l’Orquestra Huracan Show divendres al vespre i els Balls de Country i l’Orquestra Titanium Girona dissabte. La resta d'espais també van funcionar molt bé. Destacar les actuacions de Cobla Nova Vallès i Swing Out! A la plaça de la Vila i The Sideral Vilaband a la plaça Jordi Torres. 

Festa jove 2016 

L'organització valora de forma positiva les activitats musicals fins altes hores de la matinada al pati de l’escola Rosella amb molt públic juvenil. Doctor Prats van ser els protagonistes de la nit de divendres, mentre que  Lágrimas de Sangre trencà el silenci, dissabte a la matinada, entre d’altres

Gala del circ contemporani català

Un dels actes més destacats i plat fort de la Festa Major 2016 va ser la Gala del Circ Contemporani Català de diumenge a la plaça de la Masia de Can Turu, on els millors artistes internacionals de diferents disciplines del món, deixaren bocabadats el públic assistent amb les exhibicions de malabars amb beat box, duo d’equilibris amb corrons, suspensió capil·lar, roda, màstil xinès, manipulació i rigging escènic i el solo de corda volant. Tot plegat una gran exhibició artística dissenyada exclusivament per la Festa Major de Viladecavalls. 

Valoració molt positiva de la Festa Major

Un cop finalitzada la Festa Major 2016, l'organització en fa una lectura molt positiva del desenvolupament de la celebració. Aquesta fita és el resultat del treball de moltíssima gent dels serveis tècnics municipals, de les entitats locals, de Policia Local, Protecció Civil, els joves voluntaris de Viladecavalls i molta gent que ha dedicat el seu temps perquè la festa es desenvolupi de la millor manera possible. A tots ells,  l’Ajuntament els hi vol traslladar un sincer agraïment.

Gràcies a tots els veïns i veïnes de Viladecavalls per haver gaudit aquests dies de celebració amb tant entusiasme i civisme! Podreu veure el recull fotogràfic de la Festa Major 2016 al següent enllaç.