Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:42 | 24/07/2024

El 3x3 CB Rosella-Viladecavalls torna a participar al circuit de 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol

Presentació de la 3ª edició del Circuit 3x3 FCBQ de la Federació Catalana de Basquetbol

dilluns 25 novembre 2019

L'acte de presentació del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que arriba a la seva 3a edició, va tenir lloc, el passat dimarts 12 de novembre a l'NBA Cafè de Barcelona. Va comptar amb la presència del President de l'FCBQ, Ferran Aril; juntament amb els responsables del projecte, el directiu de l'àrea de Promoció, Josep Maria Rofes, i l'exjugador internacional i responsable del Circuit 3×3 FCBQ, Jaume Comas. Tampoc van faltar a la presentació jugadors i jugadores internacionals catalans de 3×3 com Sergi Pino, Núria Martínez, Xavi Guirao o Helena Oma, així com, els representants dels ajuntaments i els clubs implicats entre els quals va comptar amb la presència municipal de Viladecavalls, així com, dels organitzadors de la seu 3x3 CB Rosella-Viladecavalls.

Enguany hi ha 3 noves seus, un total de 15 proves volent arribar als 1300 equips inscrits i superar els 5.000 participants.
Després de dues exitoses edicions, el Circuit 3x3 FCBQ es consolida i la 3a edició arrenca amb una imatge completament nova, amb objectius renovats, i millores considerables amb la intenció de refermar el bàsquet 3x3 i incrementar la presència del Circuit a escala europea.
Sitges, Banyoles, Caldes de Malavella, Mollet del Vallès, Olot, Lleida, Vilafranca del Penedès, Badalona, Igualada, El Masnou, Mataró, Tarragona, Torelló, Barcelona i Viladecavalls són les seus d'una nova edició que, com l'any passat, clourà amb una Gran Final prevista per a finals de juliol.

El Circuit 3x3 FCBQ comptarà, per tercer any consecutiu, amb el suport de la Diputació de Barcelona i, de cara a la final, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona dins els actes d'una setmana dedicada al 3x3 a finals de juliol.

Com a novetat enguany, el circuit comptarà també amb una cobertura informativa especial a Mundo Deportivo.

Un any més, destacar l'aposta renovada per La Xarxa que retransmetrà en directe algunes de les proves del Circuit 3x3 FCBQ. Aquest acord s'emmarca dins el conveni de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol amb l'objectiu de donar difusió a les diferents activitats del Bàsquet Català.

Noves ciutats, més pistes i novetats dins del Circuit 3×3 FCBQ 2019-2020, l’any on el 3×3 acabarà sent disciplina Olímpica a Tokyo2020.

La prova a la seu 3x3 CB Rosella-Viladecavalls es celebrarà el proper 20 de juny de 2020.

Per a més informació: https://3x3.basquetcatala.cat/