Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:50 | 15/07/2024

Viladecavalls va celebrar la Festa de Sant Martí amb gran participació i afluència de públic

La Festa de Sant Martí, Festa Major d'hivern de Viladecavalls, es va celebrar del dijous 7 al diumenge 10 amb una quinzena d'activitats ambientades en el món rural i la pagesia i una fira gastronòmica amb productes artesans que va rebre centenars de persones durant el cap de setmana.

dijous 14 novembre 2019

Activitats com la gimcana familiar "Jo sóc de poble" amb 23 grups, la cursa solidària o el taller de pintura amb vi i l’escape room a la biblioteca, amb l’aforament complet en ambdues activitats, van ser un èxit de participació. La ruta teatralitzada, ambientada en els antics comerços del centre històric, els espectacles de carrer o la tradicional rostida del porc "a la flama" i els tastos guiats, també van tenir una bona rebuda per part del públic. 

Amb l'objectiu de dotar la Festa de Sant Martí d'un vessant solidari, tots els beneficis obtinguts es destinaran a La Marató de TV3 d'enguany. En total, s'han recaptat 2.771,10 euros, que se sumaran als donatius que aportin els vilacavallencs i les vilacavallenques en la propera fira de Santa Llúcia i actes per a la Marató organitzats per l’Ajuntament, del 14 i 15 de desembre.

Podeu trobar un recull fotogràfic de la Festa de Sant Martí en el següent enllaç.