Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:50 | 21/07/2024

Viladecavalls vol un món de colors

L’Ajuntament de Viladecavalls dona suport a la campanya “Vull un món de colors!” de la Diputació de Barcelona, que s’emmarca en la Setmana Europea per a la prevenció de residus 2021, i instal·larà el photocall de la campanya durant la Festa de #Sant Martí2021, al carrer Nou, demà dissabte 13 de novembre de 16.30 a 19.30 h.

divendres 12 novembre 2021

“Vull un món de colors!” és un decorat creat com a fons fotogràfic amb l’objectiu d’estimular la sensibilització i contribuir a la reflexió a partir d’una activitat lúdica i en format actual, que estimuli la participació de persones amb diferents perfils i edats.

El photocall va acompanyat d’una caixa de complements fets amb material reciclat que permeten disfressar-se per fer la fotografia.

Parlem d’un món de colors, perquè volem transmetre la idea que si tots reciclem, si tots minimitzem l’ús del transport privat, si tots estalviem energia... tindrem ciutats menys contaminades i grises.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls us animem a participar en aquesta activitat i etiquetar #SantMartí2021 a les fotografies que penjeu a les xarxes socials.

Més informació a: https://www.diba.cat/es/web/mediambient/photocall-vull-un-mon-de-colors

Podeu descarregar el programa de Sant Martí a: Programa Sant Martí 2021