Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:31 | 14/07/2024

Vilasona ja torna a estar en marxa

L’Ajuntament de Viladecavalls, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Pau Casals de i els centres educatius del Roc Blanc i Rosella, organitzen un any més en el projecte Vilasona. Un programa que neix amb la voluntat de fomentar la pràctica musical en el desenvolupament integral dels infants d’entre 4 i 6 anys.

dimarts 11 octubre 2016

Per a aconseguir-ho, es treballa de forma coordinada amb els especialistes de música  i direccions de cadascun dels centres educatius.

Aquest curs 2016-17, s’impartirà als alumnes classes col·lectives on tindran l’oportunitat de fer música dins les escoles, participant en formacions vocals i instrumentals. L’oferta de P4 i P5 inclou “Sensibilització musical” (pràctica vocal i instrumental) i pels de 1er de Primària (6 anys) “Música i moviment” i “Tastet instrumental”.

L’Objectiu final del Vilasona és la creació d’una Gran Orquestra Infantil, una gran formació musical amb els alumnes de tota la Primària. Per a més informació cal que us adreceu a l’EMMPC de dilluns a divendres en horari de 16h a 21h.