Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:59 | 19/07/2024

VILASONA, Projecte d'Educació Musical a les escoles de Viladecavalls

VILASONA és un projecte ideat per la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Viladecavalls en col•laboració amb els diferents centres municipals d'educació del municipi: l'Escola Rosella, l'Escola Roc Blanc i l'EMM Pau Casals.

dimecres 02 setembre 2015

El projecte VILASONA ofereix l'oportunitat d'accedir a la formació musical a les escoles de primària de Viladecavalls, amb una clara voluntat per fomentar la pràctica musical entre els nens i nenes i potenciar les àrees de coneixement dels infants a través de la música.

Per fer-ho, durant el Curs 2015-2016 i en horari extraescolar de migdia, s'iniciarà l'oferta pels alumnes de 4-5 anys, que tindran la possibilitat de fer música dins de les escoles, participant en formacions vocals i instrumentals en format de classes col·lectives.

Durant els cursos següents el projecte VILASONA anirà assolint la plena implementació a tots els cursos escolars fins aconseguir l'objectiu final, la creació de l'Orquestra Infantil Vilasona!, una gran formació musical on els alumnes de tota la Primària seran capaços de tocar un instrument i de dur a terme diferents concerts.

La pròxima setmana s'han organitzat reunions informatives relatives al projecte VILASONA. A l'Escola Rosella dimarts 8 a les 17.00 hores i a l'Escola Roc Blanc dijous 10 a les 10.00 hores.