Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:27 | 14/07/2024

Visita a l’ajuntament de l’alumnat de 5è de l’Escola Rosella per donar d’alta cooperatives sostenibles

dijous 02 febrer 2023

En una nova edició del programa Cultura Emprenedora a l’Escola (Cueme), l’alumnat de 5è de l’Escola Rosella van visitar l’ajuntament ahir, dimecres 1 de febrer, per registrar les seves cooperatives a l’Oficina de registre. 

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada dels regidors d’Educació, Marc González, i d’Empresa, Jesús Porres, han rebut a uns cinquanta infants a la Sala de Plens, on han intercanviat opinions amb l'alcaldessa i els regidors sobre qüestions relacionades amb la sostenibilitat, temàtica del seus projectes. 

Seguidament, han mostrat els logos i la imatge corporativa dels seus projectes i s’han adreçat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana on han registrat, amb el suport del personal municipal, les seves cooperatives amb els noms de " Bassoppy” i “Rocofoc”.  

L’alcaldessa ha expressat la satisfacció per donar continuïtat a projectes educatius com aquest des de l’Escola Rosella i valora la importància de tenir present des de molt petits la cura pel nostre Medi Ambient i el comportament cívic. 

Galeria d'Imatges

1Feb23cueme (42).JPG
1Feb23cueme (39).JPG