Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:17 | 23/07/2024

Visita al Centre Logístic de Biomassa Comarcal

Els regidors de Medi Ambient de l’Ajuntament de Viladecavalls, Jordi Amiguet i Marc González, van visitar les instal·lacions del Centre Logístic de Biomassa del Consell Comarcal del Vallès Occidental, situat a Terrassa, el passat 19 de novembre de 2021.

dimarts 30 novembre 2021

Durant la visita es va fer una demostració del procés de fabricació de l'estella en aquest centre, que és des d’on s’abasteix la caldera instal·lada aquest passat estiu a Viladecavalls per dotar de calefacció l’EMM Pau Casals i l’Escola Rosella.

L’Ajuntament de Viladecavalls es reunirà a principis de l’any 2022 amb el centre de biomassa del Consell Comarcal i l'Agrupació de Defensa Forestal de Viladecavalls (ADF) per tal d’activar la neteja de l’entorn natural del municipi, amb l’objectiu de treballar en l’àmbit de la prevenció d’incendis forestals i la producció d'estella pel seu aprofitament al centre de biomassa comarcal.

Viladecavalls va signar el conveni d’adhesió al Servei Comarcal de Biomassa forestal el passat juliol de 2018 per accedir a l’estella del Centre Logístic. La primera rebuda d’estella per a la nova caldera del municipi es va efectuar l’octubre d’aquest any 2021.