Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:11 | 13/07/2024

Visita de Gratentour durant la celeració de Festa Major 2017

Una delegació de l'Ajuntament de Gratentour, poble francès agermanat amb Viladecavalls des del 2001, va visitar el municipi el passat dissabte 8 de juliol, dins dels actes institucionals celebrats durant la Festa Major.

dimecres 26 juliol 2017

La delegació francesa, formada per l'Alcalde, Patrick Delpech, el Regidor d'Ensenyament, Bernard Gaugirand i el president del Comité de Jumelage, Jean Claude Moulières, acompanyats de les seves esposes, va ser rebuda a l'Ajuntament de Viladecavalls per una representació del Consistori, encapçalada per l'Alcaldessa, Cesca Berenguer, amb els regidors del Consistori que van poder assistir-hi, Pere Nogués i Dolors Salmerón, així com amb l'ex-alcalde Fèlix Farré, impulsor en el seu dia d'aquest agermanament i coneixedor del funcionament d'aquest.

Durant l'estada a Viladecavalls, van poder participar de l'Ofici Solemne de diumenge i assistir a diversos actes programats dins la Festa Major. En tot moment van estar acompanyats d'aquests representants municipals amb qui van gaudir d'un sopar de germanor així com un dinar de comiat el diumenge, com a acte de cloenda.

A la trobada, l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i l'Alcalde de Gratentour, Patrick Delpech, van expressar la seva voluntat d'enfortir els lligams que uneixen les dues viles des de fa més de 15 anys i es treballarà en els pròxims mesos vies de col·laboració en l'àmbit cultural, esportiu i sobretot educatiu, intentant reiniciar els intercanvis entre ambdues poblacions.

Amb aquesta visita s'ha volgut correspondre l'atenció rebuda en la visita institucional que es va realitzar amb el viatge a Gratentour el 2011, d'una comitiva municipal encapçalada per l'anterior alcalde de Viladecavalls, Carles Rodríguez i els regidors Glòria Ullés i Antonio Navarro, entre altres.