Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:18 | 22/07/2024

Visita de l’Escola Roc Blanc a l'Ajuntament del curs 2020-2021

Els alumnes de 3r de primària de l’Escola Roc Blanc han visitat l’Ajuntament en el marc del programa municipal “Coneix Viladecavalls”, avui dijous 8 d’abril al matí.

dijous 08 abril 2021

“Coneix Viladecavalls” és un programa educatiu local, impulsat per l’Ajuntament i les escoles del poble, en el qual s’expliquen les característiques de Viladecavalls, així com les funcions que realitzen les diferents àrees de serveis municipals del consistori i les seves regidories, se celebra una simulació de Ple per part dels infants i, posteriorment, es dur a terme una sortida pel poble.

La visita s’ha adaptat a l’actual situació de pandemia provocada per la COVID-19 i s’han seguit totes les mesures sanitàries per tal de desenvolupar la visita amb les màximes garanties. En aquest sentit, la visita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana que es realitza habitualment en altres edicions del “Coneix Viladecavalls” s’ha hagut d’ometre.

L’Alcaldessa, Cesca Berenguer, acompanyada del regidor d’Educació, Marc González, ha conduit la visita dels alumnes de l’Escola Roc Blanc, preguntant temes que els infants han pogut treballar prèviament amb el llibret explicatiu que lliura l’Ajuntament a les escoles i resoldre els dubtes, sempre divertits, dels nens i les nenes de l’escola.

En aquesta ocasió, la simulació de la sessió plenària contenia un únic punt de l’ordre del dia en el qual els i les alumnes, en què s’ha escollit una alcaldessa i els representants de cadascú dels integrants del Ple Municipal, han votat per la creació del Consell Municipal de la Infància de Viladecavalls.

A finals d’abril i principis de maig, serà el torn dels infants de 3r de l’Escola Rosella, que visitaran l’ajuntament seguint el mateix guió que en aquesta primera visita del “Coneix Viladecavalls” del curs 2020-2021.

Galeria d'Imatges

Coneix Viladecavalls 2021 Escola Roc Blanc