Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:59 | 24/07/2024

Visita de la Consellera d’Empresa i Coneixement a l’empresa Circutor de Viladecavalls

La Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha visitat avui, 20 de juny, l’empresa de gestió de l’energia elèctrica ubicada a Viladecavalls, Circutor. A la visita han estat presents l’Alcaldessa, Cesca Berenguer, i el regidor Jesús Porres, que han acompanyat la Consellera per les instal•lacions de Circutor i Circontrol, situades al polígon de Can Mitjans.

dijous 20 juny 2019

Els fundadors de l’empresa, Ramon Comellas i Ramon Pons, han guiat la visita i han explicat com es desenvolupa l’expansió de la seva activitat empresarial arreu del món, amb presència tant a Europa, com als Estats Units, l’Aràbia Saudí, Àfrica o Àsia.

A la trobada també hi eren presents el director d’Energia i Indústria, Pere Palacín, i el director de l’Institut Català d’Energia, Manel Torrent.

L’Alcaldessa ha traslladat a la Consellera l’impuls que des de l’Ajuntament es dona als valors de les empreses, com ara el treball en equip o la promoció de les persones.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls es continuarà treballant per fomentar i promoure aquests models de producció i consum en el teixit empresarial del municipi i de la comarca.

Galeria d'Imatges

visita-consellera-circontrol-1.jpg
visita-consellera-circontrol-3.jpg
visita-consellera-circontrol-4.jpg