Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:05 | 22/07/2024

Visita de la unitat mòbil de la Policia Nacional per tramitar la renovació del DNI

dilluns 24 agost 2015

La unitat mòbil de la Policia Nacional que es desplaça a Viladecavalls per fer la tramitació del Document Nacional d'Identitat ha comunicat l'anulació de l'activitat prevista el 9 de desembre.

Així doncs serà el proper 13 d´octubre el darrer desplaçament d'aquesta unitat mòbil el 2015 per tal de facilitar la renovació del DNI i evitar que els veïns hagin de realitzar les tramitacions a altres municipis.

Des de l'OAC s'atenen les sol·licituds de les persones interessades en obtenir o renovar el DNI a Viladecavalls. Per fer la sol·licitud, s'haurà de trucar a l'Ajuntament de Viladecavalls telèfon 93 789 20 54 – 93 788 71 41, dins dels horaris d'atenció al públic (de dilluns a divendres entre les 8:30 i les 14h).

Serà imprescindible que, les persones que hagin estat citades, reuneixin els requisits i/o aportin els documents necessaris per a la seva tramitació.

Les persones de la tercera edat o amb problemes de mobilitat que estiguin impossibilitades poden demanar que la unitat mòbil de la Policia es desplaci al domicili. Per accedir en aquest servei caldrà presentar a l'OAC una sol·licitud acompanyada d'un certificat mèdic que acrediti que la persona que ha de renovar el DNI no es pot desplaçar.

Es recorda que el DNI cal renovar-ho una vegada caducat o dins dels darrers 90 dies de la seva vigència.

 Més informació d'interès a http://www.interior.gob.es/es/web/servicios-al-ciudadano/dni